Чудесни новини - времето в сряда ще е чудесно за разходки

...
Чудесни новини - времето в сряда ще е чудесно за разходки
Коментари Харесай

Синоптиците ни зарадваха с тези новини

Чудесни вести - времето в сряда ще е отлично за разходки и туризъм, ще бъде най-вече слънчево, а след обяд и с раздрана висока облачност. Максималните температури ще се покачат и ще са сред 26-28°С, предвиждат от Meteo Balkans.

Времето по Черноморието 
-->
През нощта против вторник ще доминира променлива облачност, а денем ще бъде раздрана. Очакваните оптимални температури на въздуха ще бъдат 24-27°С. Температура на морската вода - 23°-25°С. Вълнение на морето – 1-3 бала.

Времето в София 

През нощта против сряда ще е най-вече ясно. Минималните температури ще се намалят - и ще са сред 8-9°С. Сутрин ще има условия и за мъгли. Ще доминира раздрана облачност, която към края на деня ще се раздра. Максималните температури ще са сред 23-25°С.

Времето в планините - Добри условия за туризъм!

През нощта против сряда  ще доминира ясно време. През деня ще е най-вече слънчево и относително топло. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 19°С, на 2000 метра - към 10°С.

Времето на Балканите 

През идващите часове атмосферата над Балканския полуостров ще се стабилизира. Времето ще се задържи най-вече слънчево и изсъхнало, като температурите ще са с летни стойности. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР